loading
  • ΨΥΞΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ!!

Χρονος ψύξης του γάλακτος

Ο χρόνος ψύξης του γάλακτος, μετά το άρμεγμα, είναι καθοριστικής σημασίας για την ποιότητα του. Όσο καθυστερεί η ψύξη του, τόσο ευνοείται η ανάπτυξη των μικροβίων.

Στον δικό μας στάβλο ψύχουμε δραστικά το γάλα από τους 37οC στους 6οC σε μόλις 7 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο εμποδίζεται η ανάπτυξη των μικροβίων και ταυτόχρονα το γάλα διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα πολύτιμα συστατικά του.

Σημεία Κλειδιά

7 λεπτά μόλις, χρειάζονται για την ψύξη του γάλακτος από τους 37C στους 6C