loading
  • 24 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ!!

Χρονος από το άρμεγμα έως την επεργασία του γάλακτος

Έχουμε την τεχνολογία να δημιουργούμε και να προσφέρουμε τα πιο φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Επειδή στο νωπό γάλα, μέχρι να γίνει η επεξεργασία, αναπτύσονται ψυχρόφιλα μικρόβια δρούμε το συντομότερο δυνατό.

Σε λιγότερο από 24 ώρες από το άρμεγμα, το ανώτερο γάλα έχει παστεριωθεί για την παρασκευή του γάλακτος και του γιουρτιού Εβροφάρμα.

Έτσι μειώνουμε δραστικά τον αριθμό των ψυχρόφιλων μικροβίων στο νωπό γάλα.

Σημεία Κλειδιά

24 ώρεςαπό το άρμεγμα μέχρι την παστερίωση του ανώτερου γάλακτος.